FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
24 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

4x110 LED zonne-energie aangedreven bewegingssensor licht

€ 10,64 /stuk prijs zonder belasting

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
10 stuks
Beschikbaar aantal
15 stuks
Land
Hongarije
Goederengroep
Nieuw  
SKU:
holm6986
EAN:
=VLOOKUP(A633,Munka1!D:E,2,FALSE)
Laatste bijwerking
4 dagen geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding

Dit bewegingssensorlicht op zonne-energie kan een geweldige aanvulling zijn op uw tuin of terras. De lamp, gemaakt van zwart plastic, heeft een ingebouwde LED met een vermogen van 6 W en straalt 60 lm licht uit. De lamp heeft een stralingshoek van 120°, waardoor je grotere gebieden kunt verlichten. De kleurweergave-index van de Ra>70 verbetert de zichtbaarheid en het gevoel van ware kleuren.
De lamp heeft een ingebouwde oplaadbare lithiumbatterij met een capaciteit van 1200 mAh, die 4-6 uur nodig heeft om op te laden in een zonnepaneel. Het type lampsensor is PIR (passief infrarood), dat beweging binnen een afstand van 8 meter detecteert en de lamp automatisch inschakelt. Het IP65-waterbestendigheidsniveau maakt het mogelijk om de lamp in alle weersomstandigheden te gebruiken en het aan de muur gemonteerde ontwerp zorgt voor een eenvoudige installatie. De lamp licht 8-10 uur op na het opladen, waardoor nachtverlichting wordt gebodenHet detectiebereik is ca.8m en de detectiehoek is 120 °, dus het beslaat een groter gebied.

De installatie van de lamp is eenvoudig, omdat deze aan de muur kan worden gemonteerd. De lamp heeft een PIR-sensor die beweging detecteert, evenals een CDS-nachtsensor die de lichtintensiteit detecteert, zodat deze automatisch in- en uitschakelt en de lamp langer meegaat. De lamp kan worden geschakeld naar 3 verschillende verlichtingsmodi, zodat u de juiste modus kunt kiezen op basis van uw behoeften.
Over het algemeen is een zonne-bewegingssensorlamp aangedreven door een zonne-energiebron de perfecte keuze voor energiebesparende en veilige tuin- of tuinverlichting. Eenvoudige installatie en hoogwaardige componenten zorgen ervoor dat u een duurzaam en betrouwbaar product krijgt dat voldoet aan uw behoeften en verwachtingen.

Eigenschappen:
Lengte (mm) 150 mmBreedte (mm) 100 mmHoogte (mm) 55 mmMateriaal KunststofInbouw LEDejectie (W) 6 WFumen (V) 3.7 VLumen (lm) 60 lmKleurweergave-index (CRI) Ra >70Stralingshoek 120°Capaciteit 1200 mAhOplaadbare YesIP-code IP65Zonnepaneel informatie 5,5 V, 0,55 W, 45 x 80 mmSolar oplaadtijd (uren) 4-6 uurVerlichtingstijd na het opladen (uren) 8-10 uurSensortype PIR



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.