FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
23 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding

De prijs wordt onderhandeld voor bulkbestellingen

100% vers gekookte kokosmassa, Coco Junction Coconut Cider Occit bevat 17 aminozuren en vitamines en mineralen die azijn uit gewoon kokoswater niet kan bieden! Coco Junction Appelciderazijn heeft een lage glycemische index (35). Het heeft een authentieke smaak van verse kokosnectar met de juiste balans tussen delicate zuurgraad en fruitige zoetheid

***

Het verse sap van de kokosnootboom lijkt misschien een onwaarschijnlijke bron van appelciderazijn, maar hey, goede dingen komen van verrassende plaatsen. Coco Junction Cider azijn heeft 17 aminozuren en antioxiderende eigenschappen, waardoor het goed is voor het hart en ideaal voor mensen die proberen het gewicht te beheersen.

Onze appelciderazijn wordt geperst uit biologische kokosnoot opruimingen in de Filippijnen, waar 's werelds best uitgebalanceerde kokospalmen sinds 1840 zijn. De exotische pittigheid wordt getemperd door de frisse fruitige zoetheid van vers kokoswater.

Of het nu gaat om een saladedressing, botersaus bij je volgende barbecue of als een van je kookingrediënten, voeg een cocktail met kokosciderazijn toe aan je maaltijd.

GEBRUIKSAANWIJZING: Gebruik om sauzen, saladedressings of dips te bereiden om aan voedsel toe te voegen. Of neem 1-2 eetlepels water om het lichaam op natuurlijke wijze te reinigen (als alternatief voor appelciderazijn).

INGREDIËNT: Biologisch kokossap

OPSLAG: Bewaren op een koele, droge plaats.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.