WELCOME SUMMER
-35%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding

Ontdek de functionaliteit en duurzaamheid van de Klausberg KB-7015, een vierkante fluitketel van 3,0 liter gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Deze waterkoker is ontworpen om tegemoet te komen aan zowel esthetiek als prestaties en is een ideale keuze voor keukens die waarde hechten aan vorm en functie.

Onze waterkoker is ontworpen met het oog op compatibiliteit en is geschikt voor alle kookbronnen, waardoor het een veelzijdige metgezel in de keuken is. Of uw warmtebron nu gas, elektrisch, inductie of keramisch is, de Klausberg-waterkoker is ontworpen om efficiënt te presteren.

Uitgerust met een fluitfunctie, geeft de waterkoker een duidelijk signaal af tijdens het koken, wat een laag veiligheid en gemak toevoegt aan uw kookervaring. Deze akoestische functie zorgt ervoor dat u zich kunt concentreren op andere taken terwijl uw water opwarmt.

De vierkante vorm is niet alleen esthetisch uniek, maar vergemakkelijkt ook het gebruik. Het ontwerp is bedoeld om zowel visuele aantrekkingskracht als bruikbaarheid te bieden, waardoor elke keer weer een comfortabele schenkervaring wordt gegarandeerd.

Deze waterkoker is ideaal voor de groothandel en biedt een royale inhoud van 3,0 liter, perfect voor het serveren van meerdere kopjes van uw favoriete dranken. Het is zeer geschikt voor retailers die hun klanten keukengerei van hoge kwaliteit willen aanbieden.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.