FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
25 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Osram T8 36W / 640 LUMILUX Cool White G13 buislampen - volle pallet van 1250 stuks

€ 0,59 /stuk prijs zonder belasting

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
1250 stuks
Beschikbaar aantal
32000 stuks
Land
Letland
Goederengroep
Nieuw  
Merken
Osram
Leveringstijd
14 dagen
Laatste bijwerking
4 weken geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding

Ontdek de efficiëntie en kwaliteit van de Osram T8 36W / 640 LUMILUX Cool White lampen, nu verkrijgbaar in een volledige pallethoeveelheid van 1250 stuks. Deze buisvormige lampen zijn ontworpen voor commercieel en industrieel gebruik en leveren een helder, koel wit licht bij een kleurtemperatuur van 4000K.

Elke lamp heeft een standaard G13-fitting en is 590 mm lang, waardoor ze geschikt zijn voor een reeks verlichtingsarmaturen. Als product van Osram, een gerenommeerde fabrikant in de verlichtingsindustrie, kunt u consistente prestaties en duurzaamheid verwachten van de LUMILUX-familie.

Met een totale beschikbare hoeveelheid van 32.000 eenheden zijn we uitgerust om groothandelsbestellingen efficiënt af te handelen. Of u nu een voorraad aanlegt voor grootschalige installaties of doorlopende onderhoudsbehoeften, onze inventaris staat klaar om aan uw eisen te voldoen.

De geschatte levertijd bedraagt doorgaans 1 week voor de meeste Europese landen, hoewel dit kan variëren. We streven ernaar om een soepel en gemakkelijk leveringsproces te bieden dat is aangepast aan de specifieke behoeften van uw locatie.

Voor vragen over betalingsmogelijkheden staat ons team klaar om u te helpen. We streven ernaar om het transactieproces zo naadloos mogelijk te laten verlopen, zodat u zich kunt concentreren op de hoogwaardige verlichtingsoplossingen die u zoekt.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.