FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
25 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding

Met een hoogwaardige Tracer laptoptas in een originele wijnrode kleur val je gemakkelijk op. Deze stevige tas, gemaakt van duurzame materialen, is een musthave voor iedere laptopbezitter. Je vervoert je device veilig naar je werk of naar de volgende bedrijfsvergadering. Een elegante en stijlvolle tas gemaakt van eco-leer is perfect voor zowel dames als heren.

• Het hoofdvak voor de laptop is gevoerd met een delicaat pluche materiaal.
• Extern documentvak met ritssluiting.
• Tas ontworpen voor notebooks tot 15,6 inch diagonaal.
• Snelbevestigingstape, bijvoorbeeld voor een koffer.
• Hoofdvak met ritssluiting.
• Afneembare schouderriem en stevige oren.

Delicaat interieur
Het binnenvak van de tas is afgezet met een delicate pluche voering, zodat je zeker kunt zijn van je laptop of tablet - er komen geen krassen op. Een extern vak met ritssluiting is perfect voor het opbergen van dingen zoals documenten, een telefoon of een stroomadapter. De hele tas is aan de binnenkant extra verstevigd met een speciaal schuim.

Robuuste constructie
Duurzaam synthetisch leer, metalen haken, comfortabele handgrepen en een verstelbare schouderband zijn een solide oplossing die gebruiksgemak en een hoog niveau van bescherming van de laptop garandeert. Extra gouden versieringen in combinatie met een ongewone kleur geven de tas een unieke stijl en elegantie.

Gemakkelijk te dragen
Dankzij het kleine formaat en het platte ontwerp, evenals het lage gewicht (650 g) kunt u de laptop overal mee naartoe nemen, niet alleen op reis, maar u kunt hem ook elke dag comfortabel gebruiken. Je draagt ​​hem gemakkelijk met twee stevige handvatten en een stevige schouderband. Daarnaast kun je dankzij de snelsluiting aan de achterkant van de tas de tas snel aan je koffer bevestigen en klaar zijn voor verder reizen.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.