FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
15 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding

Maak kennis met de veelzijdige 12-DELIGE PANNENSET van Klausberg, model KB-7325, ontworpen voor uitgebreide keukenbehoeften. Deze set is bijzonder geschikt voor culinaire liefhebbers en commerciële keukenomgevingen waar groothandelshoeveelheden essentieel zijn.

De set bevat een breed scala aan potten en pannen voor verschillende kooktechnieken: een pan van Ø28x12,5 cm met een inhoud van 6,8 l, een pan van Ø24x11,5 cm met een inhoud van 4,5 l, een middelgrote pan van Ø20x8,5 cm van 2,3 l en de kleinere pot van Ø16x7,5 cm voor porties van 1,3 l. Een praktische steelpan van Ø16x8cm met een inhoud van 1,3l maakt ook deel uit van de collectie.

Daarnaast beschikt de set over twee koekenpannen: een diepe pan van Ø28 x 7 cm met een inhoud van 3,4 liter en een standaard pan van Ø24x5 cm die geschikt is om te frituren op 1,5 liter. Om het kookgerei nog nuttiger te maken, wordt de set geleverd met 2x bakelieten pads om onder hete potten te plaatsen en 2x afdekkingen voor het handvat van de pan om een veilige hantering te garanderen.

Deze Klausberg-pannenset is ideaal voor restaurants, cateraars of grote gezinnen en is gemaakt om tegemoet te komen aan kookbehoeften met een hoog volume en zorgt voor kwaliteit en duurzaamheid.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.