De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

100% NATUURLIJKE WILDE FRAMBOZEN VEENBESSEN

€ 6,79 /stuk prijs zonder belasting

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
€ 185,67
Beschikbaar aantal
zonder beperkingen
Land
Rusland
Goederengroep
Nieuw  
SKU:
GDL(33)-SIB
Laatste bijwerking
8 maanden geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding

100% NATUURLIJKE WILDE FRAMBOZEN VEENBESSEN

Moderne cosmetologie biedt een enorme selectie van nieuwe producten voor huid-en haarverzorging, een van deze was het hydrolaat. Meer bekend als zijn oude naam - geurig of bloemenwater. Hydrolaat is een product van stoom-waterdestillatie van planten. Stoom die door de planten stroomt wordt gecondenseerd en opgevangen en de resulterende vloeistof bestaat uit biologisch actieve bestanddelen en etherische oliën zonder alcohol en synthetische additieven. De watercomponent vergemakkelijkt de penetratie van nuttige componenten in de bovenste lagen van de epidermis en haarstructuur. Hydrolaat, als gevolg van het gebrek aan vet en natuurlijke samenstelling, wordt beschouwd als een universele remedie in de Kosmetologie. Het kan worden toegepast op de huid van het gezicht, lichaam, haar, gebruikt als een vloeibaar element voor klei maskers, wraps en cosmetica thuis. Hydrolaat wordt meestal gebruikt als een Aromatisch additief voor baden, een verrijker van cosmetica, een vulstof voor bevochtiging sprays, een analoog van parfum en deodoranten, een reinigingsmiddel, evenals een middel voor het verwijderen van make-up.

Contra:
- Individuele intolerantie

Let:
- Op een donkere plaats bewaren bij temperaturen beneden + 17 C.
- Opslag bij kamertemperatuur vermindert de houdbaarheid van het hydrolaat aanzienlijk.
- Bij opslag bij omgevingstemperaturen boven +10 C is lichte neerslag toegestaan.
- Alleen op aanbeveling van een arts.
- Hydrolaten bij negatieve temperaturen (van -3 C en lager) kunnen de container waarin zij zich bevinden bevriezen en vernietigen (glas breekt).
Alle hydrolaten tijdens het winterseizoen worden alleen verzonden onder de uitsluitende verantwoordelijkheid van de koper.
- Alle informatie op de site is alleen bedoeld als referentie en kan niet als behandelingsgids of een oproep tot actie worden genomen. Als u gezondheidsproblemen of ziektes heeft, moet u een arts raadplegen en aromatherapie gebruiken als extra hulp voor het lichaam. Tegelijkertijd is raadpleging van de aromatherapist verplicht.

Wilde frambozen uit de bladeren van bosbessen voeden de huid met vitaminen, tonen en geeft elasticiteit. Verhoogt de elasticiteit en de sterkte van haarvaten. Het is een krachtig natuurlijk antisepticum, versnelt wondgenezing, perfect kalmeert, vult met vocht en verzacht de huid.

TOEPASSINGSMETHODE
Zo puur als een gezicht tonic. Spray op de hoofdhuid en haar na het wassen. Gebruik als onderdeel van Home cosmetics.
SAMENSTELLING
Wilde frambozen veenbessen-product van stoomdestillatie van jonge bosbesbladeren. Zonder alcohol en conserveringsmiddelen.
INCI: Vaccinium vitis-idaea water.
Geproduceerd in de regio Kirov

Verpakking: 50 ml.

Houdbaarheid: 1 jaar.

Na OPENING: 3 maanden.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.