FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
21 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Cristiano Ronaldo CR7 DENIM JEANS Collectie 2018

vanaf € 25,00 /stuk prijs zonder belasting

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
24 stuks
Beschikbaar aantal
4875 stuks
Land
Spanje
Goederengroep
Nieuw  
Merken
Finish
Leveringstijd
2 dagen
Laatste bijwerking
7 maanden geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding

SUPERAANBIEDING VOOR DE NIEUWE EXCLUSIEVE COLLECTIE JEANS CRISTIANO RONALDO CR7.
AMERICAN BRANDS BIEDT U EXCLUSIEVE ALLE 2018 COLLECTIE
30 modellen jeans
5 modellen shorts
3 modellen jassen
CR7 FLEX
Door katoen en spandex te blokkeren in een geavanceerd weefproces, creëerden we CR7 Flex voor superieur stretchen en herstel. Deze denim is ontworpen om je te ontroeren! Met al het imago en de stijl zou je high-end denim willen, maar met niveaus van comfort en mobiliteit ongehinderd, onbeperkt en ongeëvenaard.
De perfecte keuze voor iedereen die altijd onderweg is.
JEANS VOOR IEDEREEN
De eerste CR7 Denim collectie bestaat uit shorts en jeans voor mannen, allemaal gesneden om te anticiperen op bewegingen. Er zijn vier soorten heren jeans, die zijn ontworpen om aan bijna alle lichaamsvormen en stijlvoorkeuren te voldoen. Het maakt niet uit hoe je je jeans draagt, als je op zoek bent naar jeans die je onbeperkte levensstijl ondersteunt, heeft CR7 een model voor je.
DENIM OPNIEUW UITGEVONDEN
Van een basisstof in herenkleding: denim. We werden geïnspireerd door de manier waarop Cristiano Ronaldo in het veld leeft en ontwierpen een collectie voor elke man die altijd in beweging is en behoefte heeft aan denim die hem niet vasthoudt.
Door een nieuwe stof te creëren die vrijheid inspireert: CR7 Flex, kan Cristiano zijn naam op denim zetten die op denim lijkt, maar flexibeler en minder beperkend is.

ALLE MATEN BESCHIKBAAR

JEANS SLIM BIKER TYPE-C - DONKERHARS
Beschikbare kleuren: DARK BLUE
De iconische CR7-look is te zien in deze Type-C Biker Jeans. Deze slanke jeans bevat een Moto-dekbed op de dij en het juk van de rug, evenals gedraaide naden en voorgevormde beenpatches. Comfort fit - Medium taille - Denim stretch comfort - Ritssluiting - Donkere hars afwerking - Cristiano Ronaldo oversized metalen klinknagel

TYPE-C SLIM RECHTE JEANS
Beschikbare kleuren: ADMIRAL - INDIGO - STONE - WAXED JET
Originele en overzichtelijke CR7 Type-C Denim jeans combineren mid-rise jeans bij de heup en dij met een rechte pijp tot aan de enkel. De fijnste details zijn de iconische witte klinknagel, versleten fading, een klassieke ritsvlieg en een plooi aan de zoom. Comfort Fit - Medium Rise - Stretch Denim - Fly Zip - Indigo Medium Blue Wash - CR7 Leather Back Patch en iconische witte klinknagel

TYPE S SUPER SKINNY ONTWORPEN SKINNY
Beschikbare kleuren: ROSE BLUE - COASTAL BLUE - ONYX - ASPHALT - WHITE ALPES - INDIGO
De CR7 Type-S jeans is ontworpen met het lichaam in gedachten. Deze skinny jeans is voorzien van 3D-stiksels op de knie en achterkant van het been. Gewassen voor een gedragen als je eerste keer dragen. Skinny fit - Low rise - Soft stretch denim - Button fly - Indigoblauw denim - 3D stiksels + Paneeldetails - CR7 lederen rug patch + iconische witte klinknagel

TYPE T TAPS TOELOPENDE RESIN DIP JEAN
Beschikbare kleuren: RESINE NAVY
De CR7 Type-T jeans heeft een lage taille en een licht kruis voor extra ruimte en comfort in de zitting en dijen. Het gebogen been versmalt tot de enkel voor een moderne vorm. Details zijn onder meer iconische witte klinknagel met verfspetters. Taps toelopende been - low rise / crotchless - soft stretch denim - button fly - indigo blue denim - sprayhars + schaafwonden - cr7 lederen rug patch + iconische witte klinknagel

RIP BACK SHORT - ZWARTE JET
CR7 gescheurde denim shorts, gemaakt van gebreid denim, bieden comfort en attitude. Deze slim fit shorts zijn voorzien van de iconische witte klinknagel en drievoudige naaldnaden.
GECOATE JET - GEWAXTE JET
De denim jeans CR7 zijn gemaakt van zacht denim en gecoat met een gewaxte finish voor een uniek patina bij elke slijtage. Het zwarte materiaal speelt op de donkere denim terwijl de gelijmde randen contrasteren met de ruwe denim onderkant.
KICK BACK SHORT - HOUTSKOOL
De CR7 denim shorts zijn gemaakt van zacht gebreid denim dat gewassen is voor ultiem comfort. Een troebele grijze wassing en geoxideerde tinten geven een karakter aan deze CR7 korte broek.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.